Patiser
  • Tipul programului de formare profesională: calificare, nivel 1

  • Durata: 360 ore (aprox. 3 luni)

  • Competenţe obţinute:

  1. Comunicarea interactivă la locul de muncă
  2. Efectuarea muncii în echipă

  3. Aplicarea normelor de protecţie a mediului

  4. Aplicarea normelor igienico-sanitare

  5. Aplicarea NPM şi NPSI

  6. Asigurarea aprovizionării cu materii prime şi produse alimentare

  7. Organizarea şi întreţinerea locului de muncă

  8. Planificarea activităţii proprii

  9. Ambalarea şi pregătirea pentru comercializare a produselor

  10. Asigurarea calităţii produselor

  11. Exploatarea echipamentelor pentru copt şi răcit

  12. Exploatarea echipamentelor pentru pregătirea semifabricatelor de patiserie

  13. Manipularea, conservarea şi depozitarea materialelor şi produselor alimentare

  14. Prepararea produselor de patiserie / cofetărie

  15. Prepararea semipreparatelor de patiserie

  16. Realizarea decoraţiunilor pentru produsele de cofetărie / patiserie

  • Autorizare şi recunoaştere: certificat calificare A.N.C., Ministerul Muncii si Ministerul Educaţiei Naţionale, rescunoscut în toate țările U.E.

  • Galerie foto pentru curs Patiser

  • Documente necesare înscrierii:

  1. Copie după C.I.

  2. Copie după certificat naştere

  3. Copie după certificat căsătorie

  4. Ultima diplomă de studiu


Partenerii nostri

Dialogul permanent cu partenerii nostri de interes ne ajuta sa primim sugestii si opinii cu privire la cursuri de calificare si serviciile noastre, sa stabilim si sa mentinem relatii pe termen lung.