|
Patiser
-
Comunicarea interactivă la locul de muncă
-
Efectuarea muncii în echipă
-
Aplicarea normelor de protecţie a mediului
-
Aplicarea normelor igienico-sanitare
-
Aplicarea NPM şi NPSI
-
Asigurarea aprovizionării cu materii prime şi produse alimentare
-
Organizarea şi întreţinerea locului de muncă
-
Planificarea activităţii proprii
-
Ambalarea şi pregătirea pentru comercializare a produselor
-
Asigurarea calităţii produselor
-
Exploatarea echipamentelor pentru copt şi răcit
-
Exploatarea echipamentelor pentru pregătirea semifabricatelor de patiserie
-
Manipularea, conservarea şi depozitarea materialelor şi produselor alimentare
-
Prepararea produselor de patiserie / cofetărie
-
Prepararea semipreparatelor de patiserie
-
Realizarea decoraţiunilor pentru produsele de cofetărie / patiserie
-
Autorizare şi recunoaştere: certificat calificare A.N.C., Ministerul Muncii si Ministerul Educaţiei Naţionale, rescunoscut în toate țările U.E.
-
Galerie foto pentru curs Patiser
-
Documente necesare înscrierii:
-
Copie după C.I.
-
Copie după certificat naştere
-
Copie după certificat căsătorie
-
Ultima diplomă de studiu
Partenerii nostri
Dialogul permanent cu partenerii nostri de interes ne ajuta sa primim sugestii si opinii cu privire la cursuri de calificare si serviciile noastre, sa stabilim si sa mentinem relatii pe termen lung.
|
|