|
Bucătar - perfecționare
-
Comunicarea la locul de muncă
-
Desfăşurarea muncii în echipă
-
Aprovizionarea cu materii prime şi auxiliare a locului de muncă
-
Asigurarea condiţiilor igienico-sanitare
-
Organizarea cadrului general de deschidere şi închidere a activităţii secţiei
-
Prevenirea poluării mediului
-
Întocmirea documentelor specifice
-
Pregătirea antreurilor calde şi reci
-
Pregătirea fripturilor
-
Pregătirea gustărilor calde şi reci
-
Pregătirea mâncărurilor din carne
-
Pregătirea mâncărurilor din legume,orez,ouă, paste făinoase
-
Pregătirea preparatelor lichide
-
Prepararea dulciurilor (deserturilor)
-
Prepararea fondurilor glace
-
Prepararea mâncărurilor din peşte şi fructe de mare
-
Realizarea acţiunilor de supervizare şi control
-
Realizarea aluaturilor de bază
-
Realizarea salatelor
-
Realizarea sosurilor
-
Autorizare şi recunoaştere: certificat absolvire A.N.C., Ministerul Muncii si Ministerul Educaţiei Naţionale, rescunoscut în toate țările U.E.
-
Galerie foto pentru curs Bucătar - perfecționare
-
Documente necesare înscrierii:
-
Copie după C.I.
-
Copie după certificat naştere
-
Copie după certificat căsătorie
-
Ultima diplomă de studiu
Partenerii nostri
Dialogul permanent cu partenerii nostri de interes ne ajuta sa primim sugestii si opinii cu privire la cursuri de calificare si serviciile noastre, sa stabilim si sa mentinem relatii pe termen lung.
|
|