Bucătar - perfecționare
  • Tipul programului de formare profesională: perfecționare

  • Competenţe obţinute:

  1. Comunicarea la locul de muncă

  2. Desfăşurarea muncii în echipă

  3. Aprovizionarea cu materii prime şi auxiliare a locului de muncă

  4. Asigurarea condiţiilor igienico-sanitare

  5. Organizarea cadrului general de deschidere şi închidere a activităţii secţiei

  6. Prevenirea poluării mediului

  7. Întocmirea documentelor specifice

  8. Pregătirea antreurilor calde şi reci

  9. Pregătirea fripturilor

  10. Pregătirea gustărilor calde şi reci

  11. Pregătirea mâncărurilor din carne

  12. Pregătirea mâncărurilor din legume,orez,ouă, paste făinoase

  13. Pregătirea preparatelor lichide

  14. Prepararea dulciurilor (deserturilor)

  15. Prepararea fondurilor glace

  16. Prepararea mâncărurilor din peşte şi fructe de mare

  17. Realizarea acţiunilor de supervizare şi control

  18. Realizarea aluaturilor de bază

  19. Realizarea salatelor

  20. Realizarea sosurilor

  • Autorizare şi recunoaştere: certificat absolvire A.N.C., Ministerul Muncii si Ministerul Educaţiei Naţionale, rescunoscut în toate țările U.E.

  • Galerie foto pentru curs Bucătar - perfecționare

  • Documente necesare înscrierii:

  1. Copie după C.I.

  2. Copie după certificat naştere

  3. Copie după certificat căsătorie

  4. Ultima diplomă de studiu

 


Partenerii nostri

Dialogul permanent cu partenerii nostri de interes ne ajuta sa primim sugestii si opinii cu privire la cursuri de calificare si serviciile noastre, sa stabilim si sa mentinem relatii pe termen lung.